Voi mua. Surkeeta on tämä blogin päivitys.

Onneksi muuten kesä on kuitenkin mennyt melko hyvin. Katselin tuossa juuri, että mitä sitä tulikaan mietiskeltyä alkukesästä, ja aika lailla on kyllä mietteet pysyneet samoina. Kultaista keskitietä edelleen etsin. Olen kyllä liikkunut melko paljon koko kesän. Olen käynyt juoksemassa ja tehnyt kehonpainotreenejä. Syömiset on mennyt niinkuin yleensäkin - kotona ihan jees, mutta reissussa syön ihan mitä sattuu. Ja koko porukan ollessa lomalla ruokailu lipsahtaa kovin helposti pikaruokaan, kun ollaan liikkeellä ja lapsilla alkaa nälkäkiukkukäyrä nousta vaarallisesti. Lisäksi lomalla otetaan vähän rennommin ja "jäätelö päivässä naisen tiellä pitää" -vai miten se nyt menikään. Suurena ongelmana on se, että niin viikonloppuisin kuin lomallakin syödään vain yksi lämmin ateria päivässä, ainakin useinmiten. Aamupala syödään melko myöhään, joten lounasaika venyy johonkin 13-14 maille. Sitten onkin vaikea sovittaa päivään enää päivällistä, varsinkin kun on välillä syöty vähän jätskiä ja mansikoita ja herneitä ja... Iltapala kasin aikoihin ja kun lapset saadaan vihdoin nukkumaan, niin sitten äiti onkin keittiössä ihmettelemässä, että mitähän pientä sitä vois syödä...

Paino ei tässä kesän aikana ole muuttunut merkittävästi suuntaan taikka toiseen, mutta jaksamiseen tällänen huonompi syöminen vaikuttaa.

Noista kehonpainotreeneistä innostuneena ja Liftedin juttuja jo pidempään seuranneena päätin osallistua Liftedin Lifted Fit -valmennukseen, joka alkoi eilen. Odotan hyviä treenejä ja mahtavaa fiilistä, joka välittyy kaikista Liftedin jutuista.
Tavoitteena on löytää uusia kivoja treenejä ja saada treeni taas nousujohteiseksi sekä saada taas ote terveellisestä elämästä niin, että siitä tulisi tapa ilman, että koko ajan pitää erityisesti tsempata. Henkinen puoli siis ois tarkotus saada kuntoon.

Huomaan jo nyt, että se "kaikki-mulle-heti-tänne-nyt" -ihminen on vauhdissa. Mietin jo, että tässähän ollaan jo melkein ekan viikon puolivälissä eikä vielä olla tehty yhtään treeniä eikä ruokavaliosta olla puhuttu sanaakaan. Miten tässä kahdeksassa viikossa ehtii mitään tapahtua... Mutta mutta. Askel kerrallaan. Eilen orientoiduttiin valmennukseen ja käytiin läpi käytännön asioita sekä täytettiin alkukartoituskysely. Tänään ois vuorossa alkutestit, joissa testataan voimaa ja liikkuvuutta.

Yritän tässä matkan varrella päivittää miten sujuu, mutta saattaa olla, että ajankäyttö tuottaa taas ongelmia enkä ehdi koneelle. Ensimmäinen päätös mulla oli valmennuksen alkuun, että ei älylaitteita klo 21 jälkeen.

Katsotaan mihin päästään syksyn mittaan. Nyt olen tosi innoissani!