Olipa hienot kelit viikonloppuna! Tuulista ja kylmää, mutta silti jotenkin tosi hienoa. Lauantaiaamuna kun herättiin oli maassa ensimmäiset valkoiset hippuset. Hiukan oli yöllä satanut lunta tai räntää joka oli sitten jäätynyt maahan. Mä lähdin koiran kanssa lenkille ja ajateltiin, että juostaan oikein kunnon hikilenkki heti aamutuimaan. Päästiin Sulon kanssa pois pihalta, niin se meni maahan makaamaan eikä suostunut kävelemään metriäkään. Mikä lie mahakipu tai pöpö sille iskenyt. Tuolla tavalla se käyttäytyy kun on maha sekaisin. Nyt ei vaan ollut muuta oiretta kuin outo käytös. Mä kannoin koiran takaisin kotiin, mut päätin kuitenkin mennä lenkille, kun olin jo juoksukamat kiskonut niskaan. Kovin pitkää lenkkiä en tehnyt, kun en sit kuitenkaan tajunnut laittaa nastoja kenkiin. Oli melko lailla liukasta ja paikka paikoin meni ihan töpöttelyksi.

Iltapäivällä lähdin metsään koiraa juoksuttamaan. Yhtään ei vaikuttanut kaveri kipeältä, kun pääsi vapaana juoksemaan. Oli aikas ihanan kirpeä päivä. Tuulista ja välillä jopa tupsautti pienen lumikuuron, mutta pääasiassa paistoi aurinko ja oli tosi hienoa. Kamera valitettavasti unohtui kotiin ja yritin sitten kännykällä jotain kuvia ottaa. Laatu ei ole kummonen, mutta voipahan vähän muistella tunnelmia.

19102013305%5B1%5D-normal.jpg

Paluumatkalla pysähdyin suolle noukkimaan karpaloita. Oli vaan niin pirhanan kylmä, että kädet jäätyi totaalisesti muutamassa minuutissa. Sunnuntaina suuntasin samaan paikkaan uudestaan ja sain näitä herkkuja kerättyä vähän lisää.

20102013309%5B1%5D-normal.jpg

 

Muuten sunnuntai menikin sitten hyötyliikunnan merkeissä. Tehtiin taas puutöitä urakalla mun vanhempien pihalla. Haettiin vielä metsästä pöllejä, sahattiin (tai siis Jani sahasi) ja tehtiin klapeiksi. Nyt taas tuo tenniskyynärpää oireilee. En tiedä kiusaako sitä enemmän se kirveen käyttö vai puiden pinoaminen. Kipeäksi tuli kuitenkin. Vähän jänskättää saanko tänään kuulattua.

 

Hitsi vieköön, kun nyt taas koko ajan tekee mieli makeaa. Pitäis kerta kaikkiaan saada tää putki katkeamaan. Hyvin huomaa jo, että hiilaripöhö alkaa iskeä. Koitan juoda kunnolla, mutta mitään ei oikein tule ulos. Muutaman päivän oon käynyt pissalla selkeesti harvemmin kuin normaalisti. Jospa tää nyt jo alkais tästä irtoomaan...