Nyt on nähty sekin ihme, että meikäläinen on hurahtanut johonkin tv-shop -tuotteeseen. Tossa sairastellessa jäi jossain vaiheessa telkku päälle niin, että sieltä alkoi joku ostoskanava pyöriä. Siinä mainostettiin Tapout XT treeniohjelmaa. Mähän innostuin ihan totaalisesti, mut 129 euron hinta oli liian suolanen. Pari kolme viikkoa sitten satuin huomaamaan Citymarketissa paketin tarjouksessa 60 eurolla. Vähän ihmettelin, että liekö sama paketti ollenkaan, tai puuttuuko tosta jotain. Netistä sitten lueskelin kokemuksia ja tietoja ja päätin vihdoin ton Cittarin paketin hommata jos se vaan olis tarjouksessa. Ja olihan se. Tänään sain paketin kotiin. Jee! Siinä alkuperäisessä on 12 treeni-cd:tä, tässä vaan 8, mutta muuten kaiketi on sama paketti. Treeneissä on siis vähän vähemmän vaihtelua, mut kyllä toi mun mielestä on ihan hyvä paketti.

Sain miehenkin innostumaan asiasta ja tänään lasten mentyä nukkumaan tehtiin eka treeni. Huh hei, oli aikas menoa. SIlti väitän, et mies kyllä puuskutti enemmän ku minä ja oli enemmän kuollut treenin jälkeen. Vähän pisti mietityttämään, et teinkö huonosti. Vähän tehoja vei se, että tilaa on vähän liian vähän kahdelle ihmiselle. Kivaa kuitenkin tehdä jotain yhdessä.

Niin tämä on siis 90 päivän ohjelma, jossa treenataan 6 päivänä viikossa. Lapsiperheessä tuskin on mahdollista ihan orjallisesti tuota noudattaa, mut yritetään tehdä mahdollisimman usein, varmaan lähinnä lasten mentyä nukkumaan. Koitan tänne päivitellä edistymistä ainakin kerran viikossa.

Tässä lähtötilanne. Kuvat on kyllä mahdollisimman kauheet. Kaiki löllöt oikein roikkuu housujen päällä. :/

IMG_4190-normal.jpgIMG_4189-normal.jpg

Mittoja:

Reisi oikea 53,5cm

Reisi vasen 54,5

Lantio 92cm

Vyötärö 78cm (tosi pompöllään nyt)

Vatsamakkara 85,5cm

Hauis oikea 28cm (jännitetty)

Hauis vasen 28cm

Mitat otettu illalla. Paino oli aamulla 54,4kg.

Tarkistellaan mittoja sitten matkan varrella. Oon ihan innoissani!