Ei suju reenit, ei. Taikinasta teräkseksi pääsi just alkamaan ja mä tulen heti tietysti kipeeksi. Tiistaina tunsin pientä kutittelua kurkussa, mutta arvelin sen vaan johtuvan katu- ja siitepölystä. Illalla touhuilin lasten kanssa pihalla ja kun mies vei ipanat sisälle sanoin, että tuun vähän perässä ja kävin vielä tekemässä pienen intervallitreenin siinä omalla kadulla. Kokeilin KuntoPlussassa ollutta 10-20 30 -treeniä, jossa hölkätään 30 s hiljaksilleen, juostaan reippaasti 20 s ja spurtataan 10 s täysillä. Tämä tehtiin viisi kertaa. Ekalla kertaa vaan yhden kerran. Myöhemmin luvassa 3 minuutin tauko ja sama toistetaan uudelleen kahdesta viiteen kertaa. Kivalta tuntui spurttailla siinä kotikadulla, mutta illan mittaan alkoi kurkku tulla tosi kipeäksi. Yöllä en saanut edes kunnolla nukuttua kurkkukivulta. Seuraavana päivänä alkoi nenä vuotaa ja siitä eteenpäin mentiin tutulla kaavalla. Ei kuumetta, mutta olo on tosi vetämätön ja nenä tukkeessa ja valuaa (miten se onkin mahdollista samaan aikaan..?) Torstaina oli vielä aika surkea olo, perjantaina alkoi helpottaa. Lauantai oltiin melkein koko päivä reissussa. Ajeltiin Helsinkiin, käytiin lasten kanssa Sea Lifessa ja kotimatkalla poikettiin Espooseen katsomaan yhtä autoa. Myöhään iltapäivällä oltiin kotona. Iltasella vielä pystytettiin trampoliini, niin siinäpä se pääsiäislauantai sitten menikin.

Sunnuntaina oli kovasti tarkoitus lähteä juoksemaan aamupäivällä. Lähdin kuitenkin ensin lasten kanssa puistoon ja kotiintultua mulle jäi kuopuksen syöttäminen ja nukutus. Ajattelin, että siirtykööt ruuanlaitto, lähden lenkille, kun saan tytön nukkumaan, mutta tyttöpä ei nukkunutkaan. Käveltiin tytön ja koiran kanssa melkein tunti eikä nukkumattia vaan löytynyt. Kotiintullessa olin ihan kiukkunen ja aloin suutuspäissäni pesemään grilliä, että pääsis laittaan ruokaa. Siinä tuli sitten huudettua pää punasena miehelle ja koko loppupäivä oli pilalla. En mennyt lenkille enkä syönyt ruokaa. Illalla vedin ruualta jääneen salaatin leipäjuuston kera ja pussillisen pääsiäisrakeita.

Maanantaiaamukin alkoi vielä murjotuksella, mutta onneksi saatiin puhuttua asiat taas kuntoon ja loppupäivä meni ihan sopuisasti. Lenkille en vieläkään päässyt, mutta päätin tehdä oikein kunnon hikitreenin kahvakuulalla. Jouduin kuitenkin jäämään lasten kanssa kolmisteen, niin eihän siitä treenistä sitten mitään kunnollista tullut. Ensinnäkään en enää löytänyt netistä mun suosikkiohjelmaani enkä voinut siinä enää uuttakaan etsiä. Tein sitten kakkosvaihtoehdon, mutta jouduin sarjojen välissä selvittämään riitoja ja puhaltamaan polveen, laittamaan kylpyyn ja ottamaan pois. Lopulta mun läppärikin tilttas enkä saanut tehtyä sitä 10 min vatsalihastreeniä johon olen niin ihastunut. Hirvittävä kiukku tuli siitäkin ja tiuskin lapsillekin ihan turhaan. Muutama kyynelkin tuli tirautettua, kun tuntu, että treeni meni ihan huitomiseksi. "Miksen mä ikinä saa treenata rauhassa?!" Tulipa taas mietittyä, että pitäiskö sittenkin koittaa löytää aikaa käydä salilla. Siellä sais ainakin keskittyä tekemiseensä. Lisäksi kaipaan ihan hulluna kyykkytankoa. Ei kahvakuulalla pysty silleen.