Luvassa luokattoman huonoja kuvia mun eilisistä ruokailuista. Tämän tyyppinen postaus on ollut mielessä jo pitkään, mutta annosten kuvaaminen unohtuu yleensä viimeistään lounaan jälkeen. Toisaalta olen sen verran ujo bloggari, etten kehtaa kuvailla ruokiani muiden läsnäollessa, paitsi ehkä ravintolassa, missä voi kuvata annoksia sen takia, että ne on niin hienoja. Toiseksi, en ole kertonut läheisilleni tai tutuille koko blogista, joten ankeiden muovirasialounaiden kuvaaminen voisi aiheuttaa kummastusta kanssaruokailijoissa.

No, mutta tälläisillä eväillä mentiin eilen.

Aamulla kotona iso lasi vettä + omegat, D-vitamiini ja maitohappobakteerit

Aamupala töissä klo 8: Pussipuuro, raejuustoa ja mustikoita, sekä kahvi. Raejuustoa ja marjoja oli sen verran runsaasti, että laitoin vaan osan puuron päälle ja loput söin erikseen, kun en tykkää haaleasta puurosta.

IMG_1636.jpg

Lounas töissä klo 11: Edellispäivän tähteitä, eli perunaa, paahdettuja punajuuria ja lanttuja sekä itsesavustettua lohta. Jälkkärinä appelsiini.

IMG_1637.jpg

Välipala töissä klo 14: Puoli purkkia rahkaa, mustaherukoita, vähän steviaa, reissussa rähjääntynyt banaani ja pari siivua 17% salaneuvosjuustoa. Ja nyt tunnustan, että juustoa meni myös kolme siivua aamulla ja pari siivua lounaalla. Toi on vaan niin hyvää...

 IMG_1639.jpg   IMG_1638.jpg

Töiden jälkeen hain lapset hoidosta ja koiran kotoa ja jatkettiin suoraan mun vanhempien luo (tytöllä oli niiiiin kova ikävä mummoa, vaikka just vietti siellä koko viikonlopun). Sieltä mä nappasin mukaan mun vanhempien koiran ja vein karvakuonot metsään lenkille.

Lenkin jälkeen äidin ruokapöytään klo 17.30: Lautaselle päätyi lettuja jätskillä ja omppuhillolla ryyditettynä. Hups. 

IMG_1640.jpg  IMG_1641.jpg

Tämän jälkeen olikin masu täynnä iltaan saakka.

Iltapala klo 21.15: Sokeritonta vaniljajogurttia mangososeella sekä hapankorppua maapähkinävoilla.

IMG_1642.jpg

Kasvikset jäi vähiin tältä päivältä. Tästä on hyvä tsempata parempiin valintoihin...

Tavoitteena siis Ihan Helmi Kuu.