Mä niin rakastan vuoden ensimmäistä päivää! Koko loppuvuoden stressin ja mässäilyn voi jättää taakse. Voi unohtaa laiskistumiset ja repsahdukset ja aloittaa "uuden elämän" - jälleen kerran. Vuoden ensimmäinen päivä on sellanen kaikkien maanantaiden äiti.

Vuoden viimiset kaksi viikkoa menivät jokseenkin löysäillessä. Oli parempia ja huonompia syitä jättää treeni väliin ja korvata sitä herkuttelulla. Ei toi mässäily mitenkään totaalisesti lähtenyt lapasesta, mut vähän kuitenkin. Eka kuukausi tapoutia tuli kuitenkin suoritettua puolessatoista kuukaudessa, joka oli kyllä paremmin mitä odotin. Aika ylpeä oon itestäni - ja tosta miehestäkin.... No, ne ekan kuukauden saavutuskuvat jäivät ottamatta. Ja nyt niitä ei ehkä kannata ottaa... on sen verran tullut tota joulupöhöä... Paino oli tänään 1,5 kg enemmän kuin 1,5 viikkoa sitten. Vyötärönympäryskin pompsahtanut pari senttiä ylöspäin. Toivon hartaasti tämän olevan vain hetkellinen pompsahdus.

Nyt päätin, että mun osalta on jouluherkut syöty ja juotu. ( Tosin jääkaapissa on vielä aika paljon juustoja jotka on pakko tuhota alkutalven aikana...) Nyt alkoi tiukka linja sen suhteen, että viikolla ei herkutella. Herkkupäivä on lauantai ja siitä ei lipsuta.

Tapoutissa alkoi toinen kuukausi tänään. Tai itse asiassa tein ekan treenin tapaninpäivänä, mut oli niin kiva alottaa alusta just tänään, et kertasin ekan treenin. Alotus oli tiukkaakin tiukempi plyo. Innolla jo odotan huomista treeniä.

Ai niin. Innoissani menin ja pesin meidän perheen autotkin tänään. Että hyötyliikuntaakin. ;)

Hyvää ja reipasta uutta vuotta kaikille!