Jaahas, sitä on sitten kuukausi tehty taas töitä loman jälkeen. Millon on seuraava loma? Ai, että jouluna. Kokonaiset 2 ylimääräistä vapaapäivää. Musertavaa.

Juuh, jotenkin on tuntunut raskaalta tämän syksyn alku. Ehkä se oli nuo helteet, jotka alkoivat sopivasti juuri kun alotti työt. Tai ehkä on vaan ollut "aika paljon kaikkee". Treeni-intoa on kuitenkin löytynyt, ja se on hyvä se. Pääsin vihdoin aloittamaan taas thaiboxing-treenit. On ollut ihan mahtavaa! Elokuun treenihaasteen saatoin kunnialla loppuun. Ihan muutama päivä jäi tekemättä.

Olen ilmottautunut maanantaina alkavaan Motiviren järjestämään Kahvakuulalla voimaa! -valmennukseen. Siinä tulee treeniohjelma kahvakuulalla ja kehonpainolla tehtäväksi sekä jonkinlaiset ruokavalio-ohjeet. Tällä viikolla pitää tehdä alkukuntotesti, että tiedetään sitten mihin ollaan päästy kuuden viikon kuluttua. Vai ollaanko päästy mihinkään. Ei mua epäilytä ohjelman toimivuus, vaan se että miten se aika taas riittää. Sen mitä olen noita Motivire ohjelmia kurkkinut, niin niissä tehdään jonkinlaista treeniä lähes joka päivä.

Syksyn tavoitteena ois siis saada ennenkaikkea lisää voimaa, siinä määrin kun se kotitreenillä on mahdollista. Viime vuoden vaihteessa ostin itelleni joululahjaksi kehonpainoharjoittelun käsikirjan. Enpä ole sitä montaa kertaa avannut. Ehkä nyt ois se aika. Toiseksi haluaisin saada lisää energiaa. Vuodenvaihteen aika on mulle aina aika