Syyskuu meni vähän vastatuulessa, mutta nyt tuntuu, että pirteämpi kausi voisi olla aluillaan. Nyt kun sain vihdoin lentsut selätettyä, niin on ollut ihan kauheesti kaikenlaista iltamenoa ja stressiä hoitopaikan vaihdoksesta, ja muutenkin. Poitsu on ollut pari viikkoa tosi kärttynen ja uhmannut ihan joka asiassa. Päiväkotijännitystä ilmeisesti. Tänään oli eka päiväkotipäivä ja molemmilla oli mennyt tosi hyvin (paitsi poitsu ei ollut nukkunut päikkäreitä). Fiilis oli koko illan parempi kuin pitkään aikaan. Selvästi oli sisaruksilla ollut pieni ikävä toisiaan, kun leikit sujuivat epätavallisen sopuisasti illalla. Toivottavasti tämä jatkuu.

Mä olen tänään pitkästä aikaa saanut vähän urheiltua. Heti kotiintultua heitin perunat kiehumaan ja singahdin koiran kanssa pienelle juoksulenkille, kun mies haki lapset hoidosta. 20 min juostiin 11 km/h vauhdilla. Kyllä alkoi jaloissa painaa, mut tosi hyvältä tuntui hengästyä kunnolla. Kotona tein vielä vähän lihaskuntojumppaa. Aloitin Piukat Paikat -sivuston lokakuun haasteen (syyskuun haaste jäi kesken) ja punnerrushaasteenkin aloitin uudestaan. Nyt kun lasten hoitoonvienti ja koiran lenkitys ei enää suju samalla kertaa, ajattelin aktivoitua taas juoksemaan enemmänkin noita pikkupyräyksiä. Aamuisin tai heti töiden jälkeen niinä päivinä kun en kuskaa lapsia. Lihaskuntoa haasteiden muodossa. Pitää tässä taas miettiä mitä oikeastaan haluankaan tehdä. Koitanko päästä taas käymään salilla vai satsaanko kotijumppaan.

Pt:n kanssa sovittiin, että lopputestaukset tehdään vasta myöhemmin syksyllä. Valmennuksen maksoin pois, niin ei ole niin suurta stressiä ajankohdasta.

Miehen kanssa päätettiin taas yrittää viettää lihaton lokakuu. Punainen liha (lähes) kokonaan pois, siipikarjaa varmaan vähän tulee syötyä. Pääasiassa ois tarkoitus pysyä kasvis- ja kalaruuissa. Lasten takia on varmaan pakko vähän joustaa, etteivät viikonlopun aikana kuole nälkään.

Jospa näillä eväillä alkais elämä taas vähän keventyä ja energiat lisääntyä. Riittävään lepoon koitan myös kiinnittää huomiota, joten nyt nukkumaan.