Se hiihtoloma meni kyllä niin nopeesti ettei juuri ehtinyt kissaa sanoa. Loppuviikosta sain vielä tehtyä TapOutin joogan ja Legs & back:n. Tota jälkimmäistä perjantaina tehdessä mietin, että kylläpä tämä ottaa voimille. En meinannut millään jaksaa tehdä. No, lauantaina oli taas kurkku kipeänä ja nenä vuosi. Siitä alko sitten alamäki. Viikonloppuna en uskaltanut urheilla vaikka tauti ei kovin kovalta tuntunutkaan. Ei siis tullut kuumetta eikä lihassärkyjä. Tiistaina uskaltauduin kevyelle hölkälle koiran kanssa, mutta kyllä tuntui tosi raskaalta. Loppuviikon otin taas iisisti. Nuha tuntuu jatkuvan vieläkin ja koko ajan väsyttää ihan kamalasti. Olen tässä miettinyt, että onko se tämä flunssa, vai olenko mä rehkinyt viime aikoina liian kovalla sykkeellä. Mä olen vähän sen tyyppinen, että treeniä pitää tehdä veren maku suussa, että se tehoaa. Peruskuntotreenit jää helposti unholaan. Nyt meinaan ottaa vähän rennommin. Pitkiä kävelyitä (tai toooosi kevyttä hölkkää) koiran kanssa ja väliin joku tehokkaampi juoksu ehkä kerran viikossa ja vähän lihaskuntoa, lähinnä ylläpitävästi.

Tähän saumaan sopivasti satuin pääsemään buzzaamaan Yoogaia -palvelua. Joogaia on siis sivusto, jolla on live tunteja joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä, putkirullausta ja kahvakuulaa näin ainakin. Live tuntien lisäksi tunnit on tallenteina, jolloin treenejä voi tehdä milloin vain. Buzzadorina mä pääsen kokeilemaan palvelua kuukauden ajan ja, Sä pääset halutessasi kokeilemaan treenejä veloituksetta kahden viikon ajan rekisteröitymällä palveluun ja antamalla koodin YOOGAIATRIAL2015. Koodi on voimassa 1.4.2015 asti.

Käytä hyväksesi, ole hyvä! Toivoisin kuitenkin, että palaisit kertomaan kokemuksistasi kommenttiosioon, niin saan tietoa muiden mielipiteistä palvelusta.

Itse kokeilin tänään puolen tunnin kahvakuulatreeniä (ihan jees, aika kevyt), ja tarkoitus oli illalla tehdä 20 min joogatreeni, mutta nyt päänsärky, väsymys ja kipeä olo veivät voiton. Makoilen sängyllä ja suunnittelen tulevia treenejä.