En tiedä mikä muhun iski, mutta aamulla päätin vähän ottaa eilisiä mittoja uusiksi. Ja tässä tulokset:

Paino 54,2 kg (toissa-aamuna 55,4 kg)

Lantio: 91 cm (eilen 91,5cm)

Vyötärö 75 cm (eilen 77 cm)

Vatsamakkara 84,5 cm (eilen 86 cm)

Reisimitat pysyivät samoina ja hauiksia en mitannut. No, vatsamitojen ero selittyy ehkä sillä, että iltapuolella se masu vaan alkaa pömpöttää enemmän tai vähemmän, mut lantiomitta ei kai sentään muutu... Ja onhan tossa painossa aika iso ero kahdessa vuorokaudessa. Nesteen määrällä sekin tietysti selittyy, mutta mikä sitten on se oikea mitta, ja kannattaako käyttää muuta edistymismittaria kuin kameraa?

 

Tästä hämmennyksestä huolimatta on ollut aika vauhdikas päivä. Aamulla innoistuin tekemään koiran kanssa pienen juoksulenkin 15 asteen pakkasesta huolimatta. Tosi kivalta tuntui. Juoksu kulki ja oisin voinut jatkaa pidempäänkin, mutta reisissä alkoi tuntua kylmältä, niin päätin kurvata lyhimmän kautta kotiin. 4,4 km juostiin ja aikaa meni 27 min.

Hitsit, kun keksin itelleni taas oikein herkkuvälipalan: Raejuustoa, siihen yksi kiivi paloiteltuna, mantelirouhetta ja kuivattuja hedelmiä (siis sellasta mango-papaija-ananas-mitälie-sekoitusta. Nam! Mies katsoi vähän pitkään, että mitä ihmettä sä vedät...Tsih!

Lounaaksi syötiin kasvissosekeittoa raejuustolla ja näkkärillä ja päivälliseksi tein kasvispurilaisia. Oikein itse leivoin sämpylät, kasvispihvit olivat tosin Saarioisten äitien kätösistä. Olen aika yllättynyt, että lapset söivät melko mukisematta. No, näön vuoksi piti vähän protestoida  jo etukäteen, etten tykkää, ja tyttö jätti sämpylän syömättä, mutta söi kasvispihvin kuitenkin. Poitsu söi koko purilaisen (ilman salaattia ja kastiketta), vaikkei aikaisemmin ole kasvispihvejä suostunut syömään.

Koiruus pääsi taas metsälenkille ja mä sain pakastimen sulatettua. Otin sulamaan -08 omenamehua ja heitin pois -09 persiljaa.... Kaksi vuotta sitten sentään kai sulatin pakastimen viimeksi. Ei mitään käsitystä miksi se viime vuonna jäi tekemättä. Ei ainakaan pakkasten puutteen takia. Vähän tarkemmin vois kuitenkin tota sisältöä plokkailla....

Jotain kuvaa vielä päivältä.

s%C3%A4mpyt-normal.jpg

Ne hampparit.

20140118_006-normal.jpg

Sininen taivas ja huurretta puissa.

20140118_003-normal.jpg

Niin mageen näkösiä noi lumikiteet kanervissa.