Törsäsin eilen uuden vaa'an itelleni, kun vanha sanoin sopimuksen irti. Se tais kolahtaa vähän liian lujaa kaakeleille ja alko laittaa aina 1,7 kg pohjille ennen punnitusta. Ei kiitos. Muutenkin se saatto rinnakkaisilla mittauksilla antaa ihan eri tuloksia. Nyt uhrasin kympin enemmän ja ostin vaa'an joka kertoo myös rasvaprosentin, kehon vesimäärän, lihasmassan ja BMI:n. Enpä tiedä kuinka tarkka tuollainen vaaka on, mutta eiköhän sillä ainakin kehitystä pysty seuraamaan vaikka absoluuttiset arvot oiskin vähän pielessä.

Tänä aamuna vaaka näytti seuraavaa:

Paino 53,3 kg

Rasva-% 25,3 %

Lihasmassa 35,1 %

Näiden kehitystä mä tässä seurailen. Painoa sais tulla vaikka lisääkin. Rasvaprosentti vois pikkasen pudota. Eihän tossa mitään suurempaa vikaa ole, mutta jotain tavotteita pitää olla. :) Tuo oli "normaali" ja "hyvän" yläraja ois 24,9 24,0 (tarkistin). Että jos vaikka siihen...

Eilen tein vajaan tunnin reippaan kävelyn koiran kanssa ja tänään singahdettiin juoksulenkille varttia vaille kuusi. 21 min, 3,7 km. Mies kuskaa tänään lapsia hoitoon, joten mä tulin pyörällä töihin. Vieläköhän sitä illalla sais lihaskuntorääkin aikaseksi...? 

Pitää vähän tunnustella oloa, kun aamulla oli taas hiukan kurkku karhea, ei kuitenkaan silleen kipeä, että en ois lenkille uskaltanut. Samalla lailla tuo kurkku on karhistellut viikonlopusta saakka. Päivän mittaan saa muutaman kerran niistää, mutta mitään lihassärkyjä ja kolotuksia ei tunnu, joten aika pientä tämä on.  Poika valitti eilen kurkkukipua ja yöllä yski aika inhottavan kuulosesti. Taasko meille on uusi tauti tulossa? En kestä! Ei taida maidoton auttaa...Kun nyt tulis se kutsu tytölle sinne korvien tuubitukseen ennenkun ollaan ab-kuurilla.

Väsy meinaa nyt hiukan iskeä, kun viikonloppuna tuli tytön sairastelun takia nukuttua sellasta koiranunta (joka käännähdykseen havahtuu,että nytkö se oksentaa) ja parina iltana on vaan tullut valvottua vähän turhan myöhään. Tänään pitää tsempata ja mennä ajoissa nukkumaan.