Nyt täytyy sanoa, että on ollut kyllä hyvä draivi päällä treenien suhteen. Kahvakuulavalmennusta on  nyt kaksi viikkoa takana ja jokasen treenin olen saanut tehtyä jopa ihan oikeena päivänäkin, ja siihen thaikkutreenit päälle. Ruokahommatkin menee silleen suht mukavasti. Arkipäivät menee suunnilleen ilman mitään ylimääräisiä herkkuja (Hih, onko muuta kuin ylimääräisiä herkkuja?) Herkkupäivä on jäänyt yhteen viikossa (paitsi eilen tuli syötyä munkki iltapäivällä ja muutama pala raakasuklaata - ihan vaan terveydeksi) Muuten olen ruuan suhteen ollut aika salliva. Hiilareita syön melko vapaasti, olen vaan huomannut sen itelleni toimivaksi. Ilman hiilareita olo on nälkäinen ja makeanhimot alkaa vaivata enemmän. Nyt mulla on oikeesti yksi ainoa suklaalevy ollut jääkaapissa kolme viikkoa, ja siitä on vieläkin kolmannes jäljellä. Mulle tosiaan riittää siitä vaan muutama pala. Tosi nopeesti huomaan, että tulee huono olo, jos syö enemmän. No, totuuden nimissä täytyy tunnustaa, että lauantaina tosiaan tein raakasuklaata ja söin sitä, mutta vaan muutaman palan sitäkin. Karkin sijaan esimerkiksi viime viikonloppuna herkuttelin tuoreilla taateleilla maapähkinävoilla kuorrutettuna. Toimii!

IMG_1118.jpg

Tähän mennessä tuossa valmennuksessa on ollut melko vähän varsinaisia kahvakuulaharjotteita, siis ollakseen kahvakuulavalmennus. Pääasiassa on tehty heilautuksia, kyykkyjä, maastavetoja ja kahvakuulapunnerruksia. Lisäksi sitten punnerruksia, lankkuja, kyykkyjä ilman lisäpainoa, burbeita, burbeita, burbeita... Aah, mainitsinko jo burbeet? Joo, niitä tehdään kyllä joka hemmetin välissä. Yhdessä treenissä ei yleensä ole kovin montaa liikettä, ekä 3-5 liikettä, 8-12 toistoa, 3-5 kierrosta. Kivaa, että treenin saa nopeasti tehtyä, kun niitä kuitenkin on neljänä päivänä viikossa + yksi "hyvän mielen liikunta, joka voi olla vaikka kävely- tai juoksulenkki. Itellä se on ollut thaikkutreeni. Toisaalta jää vähän sellanen olo, että mieluummin tekisin pari kertaa viikossa vähän pidemmän treenin, sellasen jonka jälkeen tietään tehneensä jotain. No, kuukauden päästä nähdään onko tästä ollut mitään hyötyä. Koitan ainakin tehdä treenit aina niillä isommilla toistoilla ja kierrosmäärillä. 

Lauantai oli mulla vapaapäivä treenistä. Lapset menivät perjantaina yökylään mun vanhemmille ja saatiin lauantaina nukkua pitkään - eli jopa melkein kahdeksaan asti. Hah hah! Kun ei vaan osaa enää nukkua. Rauhallinen lenkki koiran kanssa ja aamupala ilman keskeytyksiä on kuitenkin ihan juhlaa. Shoppailemassakin käytiin. Alle tunti reissussa ja mulla oli kaksi puolihametta, yksi mekko, yksi paita ja yhdet kengät. Melko tehokasta sanoisin. Eikä rahaakaan mennyt ihan hirveesti.

Iltapäivällä tein koiran kanssa metsässä kierroksen. Vähän löytyi vielä kanttarelleja. Puolukoita ois, mutta niitä en nyt jäänyt keräämään. Mustikoita söin edelleen suoraan puskista. Uskomatonta, miten ne edelleen maistuu ihan hyviltä vaikka tietysti vähän vetisiä ovatkin. Sen jälkeen lapset mummolta kotio ja rentoilua saunan ja telkkarin merkeissä.

IMG_1138.jpg

IMG_1140.jpg

IMG_1141.jpg

Sunnuntaille on aina vähän vaativampi The Treeni. Eilen tehtiin HIIT-tyyppinen rypistys, jota varten piti jo lähteä pihalle. Treeniin nimittäin kuului 20 metrin viivajuoksu.

Poika pyysi, että voidaanko lähteä koulun kentälle, että hän voi ajaa pyöräkrossia (kentällä ja viereisessä metsikössä). No, sehän sopi mulle paremmin kuin hyvin. Mä pakkasin mukaan 12 kg kahvakuulan, jumppa-alustan, vastuskumin (tarkoitus oli ylimääräsenä tehdä leuanvetotreeniä, mutta en ehtinytkään), vesipullon sekä kynän ja treenipaperin.

Lämmittelin juoksemalla hiekkakenttää ympäri. Ehkä pyöräily kentälle ois riittänyt lämmöksi, kun repussa oli 12 kg kuula, mut silti. Tein kanta pakaraan -juoksua ja polvennostojuoksua sekä ristiaskellusta (thaikusta tuttuja juttuja siis) ja sen jälkeen itse treeni.

1 x 20 m viivajuoksu

5 x burbee

1 x 20 m viivajuoksu

10 x kyykky (kehonpainolla)

1 x 20 m viivajuoksu

15 x etuheilautus (12 kg kuula)

1 x 20 m viivajuoksu

20 x vatsalihasliike (kehonpainolla perusnosto)

Ja tätä 12 minuuttia niin monta kierrosta kuin ehtii. Tulos oli 4 kierrosta + 2 burbeeta päälle. Oli kova treeni. Hiki tuli! Ilma oli ihan mahtava. Aurinko paistoi. Missään ei ristin sieluakaan, paitsi meiän poitsu ja kaverinsa joka tuli myös siihen kentälle.

IMG_1142.jpg

Että tällästä tänne tällä kertaa. Jäädään odottelemaan mihin suuntaan treenit menee.