Niiinhän siinä sitten kävi, että mahatauti selätti minutkin. Tiistai-iltana nousi kuume ja keskiviikon ja torstain olin aika lailla poissa pelistä. Pientä lämpöä ja ripulia vain, mutta kyllä sekin vetää voimattomaksi, kun mikään ruoka ei pahemmin maistunut. Perjantaina mies lähti aamulla pojan kanssa tyksiin, kun itsellä olo oli niin epävarma. Reilun tunnin kotona levättyäni olo kuitenkin parani huomattavasti ja lähdin pojan luo ja päästin miehen töihin. Leikkaus sujui hyvin ja napatyrä saatiin korjattua. Koko viikonlopun poitsu oli kuitenkin aika kipeän oloinen eikä voinut oikein tehdä mitään. Sunnuntaina mentiin päivän piristykseksi mummolaan syömään ja sen jälkeen leffaan koko porukalla. Käytiin katsomassa Hevisaurus elokuva. Ihan ok, mutta miehen piti lähteä tytön kanssa salista pois jo alkuvaiheessa, kun noita ja hevisaurukset vaan olivat liian pelottavia meidän 3-veelle.

Mä olin vielä koko viikonlopun tosi väsynyt ja voimaton, ja ehkä sen takia tuli taas syötyä kaikkea makeaa ihan hirveesti. Maanantaina tuntui ihan hyvältä taas palata normaaliin ruokavalioon ja siirsinkin kaapista kauemmas kaikki karkkijämät mitä vielä oli jäänyt syömättä. Liikuntaan tuli taas yli viikon tauko, mutta eilen vihdoin pääsin juoksulenkille. Olimme päivällä työporukan kanssa joululounaalla ja taas tuli sitä jouluruokaa syötyä itsensä ähkyyn. Ihan vähän otin kaikkea, mutta kun sitä kaikkea oli niin montaa lajia... Vielä päivällisaikaankaan ei ollut yhtään nälkä, joten laitoin muulle perheelle ruuan valmistumaan ja lähdin koiran kanssa juoksemaan. 8 km hölköteltiin ja melkein tunti oltiin reissussa, eli vauhti ei ollut hurja, mutta juoksu kulki mukavasti ja kelikin oli vaihteeksi kuiva. Ruoka ei maistunut vielä kotiintullessakaan, joten seuraavan aterian söinkin vasta iltaseiskalta. Sitten maistui riisipuuro ja mustikkasoppa iltapalaksi. Eiköhän ne päivän kalorit kuitenkin tullut kuitattua. ;)

Ehkä tästä pikku hiljaa päästään taas treeneihin kiinni. Tämä pimeys vaan meinaa viedä kaikki mehut. Illat tuntuu niin lyhyiltä, kun töistä kotiintullessa on jo ihan pimeää. Tulis edes vähän lunta tuomaan valoa. Vaan eipä tässä ole kahta viikkoakaan, kun jo mennään taas valoa kohti.

Lämpöistä joulunodotusta kaikille!