Juuh, yskä vaivaa edelleen enkä ole kauheasti uskaltanut treenailla. Nyt kyllä päätin, että laiskottelu saa riittää ja tänään kokeilen ainakin punnerruksia, mahdollisesti teen syyskuun haasteen seuraavan treeninkin. Ilta on vaan taas kovasti lyhyt, kun on pojan päiväkotiryhmän vanhempainilta.

Niin, viime viikolla saatiin tieto, että lapset pääsevät kumpikin vaihtamaan perhepäivähoidosta päiväkotiin lokakuun alusta. Olo on tosi helpottunut, vaikka hoidossa on taas mennyt paremmin. Hoitaja tuntui kyllä olevan kovin haikeana lasten lähdöstä, ja varmasti vielä tirautetaan pienet kyyneleet puolin ja toisin. Pitää vielä värkätä joku kiva kiitoskortti hoitajalle lasten valokuvista.

Sunnuntaiaamuna olin koiran kanssa lenkillä (ihan vaan kävellen) ja oli aivan huikean kaunis aamu, kun usvan takaa nousi aurinko. Mietin, miten erilaisesta, lähes mystiseltä voi tuttu, tylsä maisema näyttää tietyssä valossa. Korvanapeista kuuntelin samalla Kerkko Koskista ja se vain korosti tunnelmaa. Kotikatua kävellessä naapurin pihasta juoksi tuttu 4-vuotias tyttö pelkissä pikkareissa postilaatikolle aamulehteä hakemaan. Vilkutti mulle hei-heit ja katosi omaan pihaan. Jotenkin liikuttavan kaunis hetki. Häivähdys kesää viileähkössä syysaamussa. 

IMG_0253-normal.jpg

Kyyhkyset aamukokoontumisella

IMG_0250-normal.jpg

 

IMG_0254-normal.jpg

 

IMG_0257-normal.jpg