Perjantaina päästiin taas miehen kanssa salille. Vähän harmitti, kun sali oli taas niin täynnä, ettei pystynyt kunnolla omaa treeniä tekemään. Kyykkäämiset jäi kokonaan, kun tanko oli jatkuvasti varattu. Tein sitten jalkaprässiä, reiden ojennuksia ja koukistuksia, mutta nuo koukistukset ja ojennukset on mulle jotenkin hankalia tehdä laitteessa, eikä prässi vedä vertoja kyykyille tehokkuudessa. Yläkropan sain kuitenkin ihan hyvin tehtyä.

Illalla alkoikin sitten tuntua kurkussa kutittelua ja lauantaiaamuna oli kurkku ihan kipeä. Onneksi oli siivoamista ja leipomista sen verran päivän täytteeksi, ettei treenille oisi oikein ollut aikaakaan - kuten ei sunnuntainakaan, kun juhlittiin esikoisen 4-v synttäreitä. Eipähän jäänyt viikonlou sairastelu siinä mielessä harmittamaan. En kyllä tänäänkään uskalla vielä urheilla, mutta jos vaikka sitten huomenna.

Eilen illalla laitoin pt:lle mun kolmen päivän ruokapäikyn. Saa nähdä milloin tulee siihen vastausta ja päästäisiin sopimaan jo treffejä. En jaksais millään odottaa...