No niin. Enpä ole ehtinyt tänne päivittelemään, mutta joka päivä ollaan treenattu ohjelman mukaan. Nyt on 5 treeniä takana, tänään vielä yksi ja sitten on lepopäivä.

Kyllä tuntuu kropassa, että jotain on tullut tehtyä. Muutaman ekan päivän oli paikat tosi kipeinä, mut lauantain joogan jälkeen alkoi helpottaa. Tuntu, että eilinen legs and bag -treeni ei enää tunnu niin pahasti kropassa, vaikka treenin jälkeen oli ihan jalat soseena.

Tosi kivaa on ollut treenata yhdessä, vaikka vähän ahdasta onkin, ja muutenkin motivaatio on edelleen korkealla. Tehokasta, kivaa ja vaihtelevaa. Tosin tuntuu, että olen antanut itselleni luvan syödä aika holtittomasti. Siis ensinnäkin mulla on koko ajan nälkä. Energian tarve on noussut selvästi. Mut sit vielä tulee syötyä kaikkea ylimäärästäkin ja jotenkin sitä antaa itselleen sen anteeksi, että "onhan tässä treenattukin hirveesti". Tässä vaiheessa vuotta ei sais antaa mopon karata käsistä, kun sit menee vielä joulunaika samaan mässyyn ja ensi vuoden alussa sitten ihmetellään, kun alkaa vaatteet kiristää...

Treeni jatkuu kuitenkin...