Lauantaina tuli ulkoiltua ihan mukavasti. Aamulla lähdin koiran kanssa juoksulenkille pienestä kurkun karhistelusta huolimatta. Mukavasti juoksu kulkikin, kun oli alla muutama kevyempi päivä liikunnan suhteen. Totesin taas kerran, että rakastan syksyä. Sen tuoksua, värejä, viileyttä. Pakko oli välillä pysähtyä ihailemaan ja kuvaamaan. Tästä toki oli seurauksena se, että sekä Sports Tracker että mun uusi Lorna Jane app kaatuivat molemmat eikä lenkistä jäänyt mitään dataa (kuvien lisäksi). Ärsyttävää olla tällänen tilastoihminen, jolle "ei dataa = ei mitään lenkkiä ollutkaan".

Tässä kuitenkin niitä kuvia todisteeksi.

IMG_1094.jpg

IMG_1096.jpg

IMG_1097.jpg

Aamupäivällä poitsu lähti kaverille leikkimään ja tyttö lähti mun ja koiran kanssa metsään. Kanttarelleja etsittiin, mutta saalis jäi kovin laihaksi, kun tuon kolmevuotiaan kanssa ei voi kauheesti poiketa polulta. Syötiin mustikoita, ihmeteltiin ötököitä ja kuunneltiin ukkosta, joka ensin läheni ja meni sitten kuitenkin ohi jostain kauempaa. Kyllä oli väsynyt neiti puolentoista tunnin tallustelun jälkeen. Ja onnellinen koira, kun oli saanut juoksennella vapaana nuuskuttelemassa metsän hajuja.

IMG_1112.jpg

Tämä on sekä mun että lapsien (ja varmaan koirankin) lempipaikka tässä metsässä

IMG_1106.jpg

Superfoodia masun (ja naaman) täydeltä. Melkein valmiiksi perattunakin jo ;)

IMG_1111.jpg

Slurps!

IMG_1108.jpg

Koirakin ymmärtää hyvän päälle - ja löytää kyllä aina parhaat puskat :)

Iltapäivällä käytiin vähän shoppailemassa. Poika sai uuden potkulaudan ja mä sain uudet juoksutossut. Heti kun tää flunssa kunnolla hellittää, niin pitää päästä kokeilemaan.

IMG_1107.jpg

Ensimmäinen päivä kahvakuulavalmennuksesta on nyt takana. Treeni oli sekä kevyt että lyhyt, tänään odotettavissa vähän rankempaa settiä. Ruokailut meni sinnepäin. Vähän lisäilin hiilareita sinne sun tänne ja kovaa rasvaakin tuli vähän enemmän kuin suositellaan, mutta nyt piti vaan mennä niillä ruuilla mitä löytyi. Ei ehtinyt paljon ruokia laitella, kun töistä kipas koiran kanssa lenkille ja sitten nopeesti jotain päivällisentapaista napaan ja kiiruusti pojan kanssa jäähallille luistelukouluun. Ilta meni tämän päivän päivällistä valmistellessa. Lounas kuitattiin tänään proteiinipatukalla ja hedelmällä, kun piti päivällä käyttää lapset hammaslääkärissä. Hei hulinaa!