Että mä vihaan näitä rikkonaisia viikkoja, kun aina menee syömiset ihan pyllylleen! Joo, oon just sitä tyyppiä joka jaksaa tsempata arkiviikon, mut ai ihanaa kun koittaa perjantai, ni voi jo vähän relata. Lauantaina syödään mitä sattuu ja sunnuntaina ei meinaa putki katketa... En tiedä miten sitä sais oman mielen käännettyä niin, että nautiskella voi muutenkin kuin ruualla.

Elikkäs taas meni niin, että keskiviikkona hain lapset hoidosta ja käytiin yhdessä ostamassa mulle kunnon nyrkkeilyhanskat. Sit oltiin nälkäisiä kaikki eikä päässä ollut yhtään hyvää, nopeaa ideaa ruuaksi, ja kun kerran oli melkein perjantai, niin haettiin perhepitsa. Eikä ne lapset sitä pitsaa niin kovin isoa palaa syöneet. Kyllä se jäi mun ja miehen kontolle. Ajattelin, että menkööt, kyllä ne kalorit sit treeneissä palaa. Ja aika rankat treenit olikin. Kiitos siitä! Iltapalaksi otinkin sitten vaan proteiinijuoman ja hedelmän ja tunsin itseni taas ihan hyväksi ihmiseksi.

Torstaina leivottiin lasten kanssa. Ensin tehtiin täykkäripohja poitsun synttäreitä varten valmiiksi ja kun intoa piisas, niin ehdotin, että tehdään vielä mustikkakukko välipalaksi. Iltapäivällä mies oli lasten kanssa pihalla ja mä siivosin kodin. Siinä loppumetreillä alkoi ihan hirveesti tehdä mieli jotain hyvää. Muistin, että olen jääkaappiin jemmannut yhden kindermunan pääsiäisestä. Jostain syystä oli yksi jäänyt ja siitähän tulis hirveä riita lapsilla, joten äiti hoiti tilanteen syömällä munan itse. Yhdellä hotkasulla tiskipöydän ääressä, ja sitten roskat kiireesti piiloon. Miten noloa! Eikä se edes riittänyt. Kaapista kaivoin vielä pari keksiä samaan himoon. Kun siivoukset oli tehty, keräsin välipalatarvikkeet tarjottimelle ja vein kaiken ulos. Lapset oli ihan innoissaan kun saivat syödä ulkona. Eipä jäänyt paljon siitä kukosta jäljelle neljältä hengeltä.

IMG_0703.jpg

 

IMG_0705.jpg

Päivällistä syötiinkin metsän siimeksessä. Lähdettiin porukalla tutulle nuotiopaikalle grillaamaan makkaraa, kun kerrankin oli aurinkoista. Lämmintä ei silti ollut. Äkkiä siellä tuli kylmä ja pois lähdettiin kun saatiin makkarat syötyä. Päivällinen oli siis yksi (jauho)makkara ja puolikas pepsimax.

IMG_0707.jpg

Samalla reissulla lapset jäivät mummolaan yöksi ja palattiin miehen kanssa kaksin kotiin. Tuntui, että taas oli nälkä. Iltapalaksi meni pitsan loput, lasi viiniä ja lisää pääsiäissuklaiden jämiä. Kääks! Nyt on pari päivää pakko ottaa iisimmin kun sunnuntaina sitten herkutellaan pojan synttäreitä.

Tulipa pitkä sepustus syömisistä vaikka oikeastaan mun piti kertoa treeniviikosta.

Tälle viikolle on siis osunut thaikkutreeniä maanantaille, tiistaille ja keskiviikolle. Tiistaina mulla oli se yksityistunti meidän ohjaajan kanssa. Suurimmaksi osaksi harjoiteltiin potkuja, ne kun ovat mulle se vaikeampi osuus. Tosi hauskaa oli ja tunti meni nopeesti. Jotain uusia oivalluksia sain, miten ajatella niitä potkuja. Valitettavasti vaan tuntui, että jo keskiviikkona kaikki oli unohtunut ja potkiminen oli taas yhtä vaikeaa kuin ennenkin. Ehkä siitä kuitenkin jotain jäi mieleen ja jutut avautuvat sitten pikkuhiljaa.

IMG_0700.jpg

Yksi väärin osunut potku patjaan ja jälki on tälläistä.

Torstaille ei treeniä mahtunut (vaikka kuvittelinkin tekeväni lihaskuntoa ja käyväni juoksemassa koiran kanssa). Tänään aion kyllä sen juoksulenkin tehdä sateesta huolimatta ja lihaskuntoakin joko tänään tai huomenna.

Tuo taikinasta teräkseksi -alku on mennyt multa vähän ohi. Aamupalavinkkejä olen koittanut noudattaa edes välillä, mutta treeniä en ole tehnyt yhtään. Toki tuota muuta liikuntaa on tullut. Josko vaikka ensi viikko ois vähän parempi. (Tai sitten ei, kun on taas kiire viikko edessä...).