Eka pääsiäinen melkein ikinä kun en syönyt ensimmäistäkään suklaamunaa! Ja aika kivuttomasti meni. Kyllä mun vähän teki mieli, mutta ei mitään ylitsepääsemättömiä himoja iskenyt. Kyllä se auttaa, kun on perheessä toinenkin samassa veneessä. Mämmillä sentään sai herkutella, kun sitä löytyy sokerittomana.

Ja kyllähän se anoppi taas huokaili meidän hullutuksia. Kahvipöydässä vielä kysyi, että enkö tosiaan ota mitään. Juu, ei tällä kertaa kiitos. "Ei sun kyllä yhtään tarvii laihduttaa" oli vastaus. Niin, jos syö iltapalaksi puolikkaan Brie-juustoa ja suolakeksejä, niin luulen että laihtumisesta ei ole suurta pelkoa. ;D En vaan oikein ymmärrä tota, että jos haluaa syödä terveellisemmin, niin se tarkottaa heti sitä että laihduttaa. Niin kuin päivittäiset pullat ja karkit kuuluisi normaaliin ruokavalioon. Tietysti me oltiin kylässä ja kylässä aina pitää ottaa ettei emännälle tule paha mieli (tai jotain), mutta on se vaan aika kummallista. En ole sitä ennen miettinytkään suuremmin, vaan suosiolla taipunut sosiaalisen paineen alla. Sitähän se on. Otan nyt pöydästä joka sorttia, ettei tarvitse selitellä. Eihän tossa ole mitään järkeä.

Lauantaina oli mun vanhemmat meillä syömässä. Mun äitini ei tiennyt meidän projektista mitään ja toi tullessaan kääretortun. Leikkasin siitä siivut lapsille ja laitoin loput pakkaseen. Äidille ei tarvii onneksi enempää selitellä. Se sano vaan, että hyvä juttu. Syötte tortun sitten kun sokerilakko on ohi.

Ite tein jälkkäriksi kahvin kanssa sokerittoman mango-passionraakakakun. Päälle laitoin kaakaonibsejä. Oli ihanan raikas. Sopii hyvin kesäherkuksi.

IMG_0630.jpg

Ohje täältä

Thainyrkkeilyssä on kerta kerralta hauskempaa. Jokainen kerta on ollut vähän edellistä rankempi. Mitään kovin ihmeellisiä lihaskuntojuttuja ei tehdä, vatsalihaksia  lähinnä, vähän kyykkyjä ja punnerruksia kapealla otteella, mutta syke nousee jo kivasti kun tulee tekniikoita lisää. Viimeksi tehtiin lajikuntopiiriä, jossa parin kanssa tehtiin potkutyynyihin 30 s iskuja vuorokäsin, 30 s potkuja ensin toisella sitten 30 s toisella jalalla ja lopuksi 30 s polvipotkuja vuoropolvin. Sen jälkeen 30 s lepo ja samat hommat 15 s jokaista. Mulle on tullut vakkaripari harjoituksiin, ja meillä on kyllä tosi kivaa. Samanlainen huumori, ja sellainen ihminen joka sanoo, jos huomaan mun tekevän jotenkin väärin ja jolle mä voin myös huomauttaa, että "käännäpä sitä tukijalkaa enemmän" tai "muista lantio". Olen käyttänyt nyt säkkihanskoja niin pysyy kädet ehjinä. Viimeksi jo vetäjäkin suositteli hanskojen hankkimista. Vieläkään ei vaan ole mitään tietoa, että mitä tämän kurssin jälkeen. Jatkuuko tunnit Mentorilla. Vähän heikolta näyttää, kun meitä on nytkin kurssilla vain kahdeksan.

Pääsiäisen aikana sain itseni kerran lyhyelle juoksulenkille, mutta muuten liikunnat jäivät kävelyyn koiran kanssa ja siihen yhteen thainyrkkeilyyn. Yritän nyt lisätä edes yhden lihaskuntotreenin viikkoon, niin sit vois olla ihan tyytyväinen.

Ihanaa kun säätiedotus lupaa taas vähän lämpimämpiä ja kuivempia kelejä! Viikonlopuksi suunnitteilla metsäretki lasten kanssa.