Viimeiset melkein kaksi viikkoa on meidän perheessä sairasteltu. Ensin aloitti nuorimmainen kuumeilulla, sen jälkeen saatiin mahatauti joka kaatoi ensin miehen, sitten tytön ja lopulta mut. Poika selvis siltä, mutta sai sitten nuhakuumeen. Nyt ovat vielä molemmat lapset hieman nuhasia, mutta tänään viimein hoidossa. Jospa vihdoin päästäisiin taas normaaliin elämänrytmiin.

Mulla oli viikon tauko kaikesta liikunnasta, kun mahataudin rantauduttua kävin viemässä koiran vanhemmilleni hoitoon ja se viettikin siellä koko viime viikon. Saipa ainakin koira liikuntaa, kun äitini käytti sitä joka päivä metsässä juoksemassa. Mä kävin sunnuntaiaamuna juoksemassa pienen lenkin viikon tauon jälkeen ja voi miten tuntu hyvältä. Juoksu kulki tosi kevyesti ja tuntui, että ois voinut jatkaa vaikka miten pitkään. Ajatus oli tehdä vielä lihaskuntoa kotona myöhemmin päivällä, mutta siihen ei sit löytynyt aikaa kuitenkaan. Tänään ois tarkotus mennä kahvakuulaan. Hartiat on ihan jumissa ja selkeesti kaipaavat liikettä.

Viimeisen kahden viikon aikana on paino kuitenkin pudonnut reilun kilon. Mitään en ole erityisesti asian eteen tehnyt. Kai se vaan on niin, että työn aloitus on ollut sen verran hektistä, ettei ole ehtinyt syömään ylimääräisiä, ja toisaalta koko viime viikon maistui ruoka tosi huonosti tuon mahataudin takia. Nyt ois oiva hetki keskittyä taas terveelliseen ja rittävään syömiseen, että vois vaikka sitä lihasmassa alkaa kehittää lisää. Jostain syystä vaan tuntuu taas nuo herkut maistuvan aika hyvin... Taitaa vähän huonosti nukuttujen öiden rasitus painaa. Senkin asian pitäis kyllä helpottaa, kun tästä kunnolla tervehdytään. Viimiset kaksi yötä molemmat ipanat on pysyneet kumpikin omissa sängyissään koko yön ja ihan hiljaa. Aika uskomatonta! ;)

Jostain pitäis saada boostia tehokkaaseen liikkumiseen. Niinkuin esimerkiksi uusista lenkkareista. ;) Pari viikkoa sitten kokeilin jalkaani adidaksen energy boost juoksutossuja ja ne olivat ihan superihanat! Hinta on kuitenkin niin kova, että jäin vielä miettimään. Luulen kuitenkin, että mun on vielä ne pakko törsätä. Työkaverin kanssa juttelin ja sekin on niitä haikaillut, vaikka ei ollut vielä päässyt edes kokeilemaan. Todettiin vaan, että valitettavasti ne eivät ole pitkiin aikoihin edes missän tarjouksessa, kun ovat niin uudet ja muutenkaan niitä ei meinaa edes saada mistään.

adidas12-normal.jpg

Kuva: www.designboom.com