Kirjoittelussa on ollut taukoa, mutta TapOut-treenit ovat jatkuneet melko ahkerasti. Muutama ylimääräinen vapaapäivä on tullut menojen ja väsymyksen takia. Kun lähes joka ilta aloittaa treenin lasten mentyä nukkumaan, eli noin 20.30 aikoihin, ja sen seurauksena ei taas tule uni silmään ennen yhtätoista, niin välillä vaan pitää ottaa ylimääränen vapaa, että pääsisi edes ajoissa nukkumaan. Aamusin kun ei kuitenkaan saa nukkua, oli arki tai viikonloppu. Ollaan treenikalenterissa aina otettu vaan seuraava treeni päivästä välittämättä. Kaksi treeniä vielä ja sit on ensimmäinen neljä viikkoa täynnä. Paino on pysynyt suunnilleen samassa. Vyötäröltä on lähtenyt kai pari senttiä. Pitäis kuitenkin ottaa vähän väliaikakuvia, että näkyykö mitään muutosta. 

Lauantaina kävin aamulla heittämässä koiran kanssa juoksulenkin. En ole ainakaan kolmeen viikkoon juossut yhtään ja vaikka oli aika väsynyt, niin juoksu kulki hienosti. Loppuun oli ihan pakko ottaa yksi kunnon mäkiveto. Ja mitä huomasinkaan. Tuntui niinkuin oisin lentänyt sen mäen ylös! Toki koirakin veti hyvin, mutta silti en ole ikinä vetänyt yhtä tehokasta mäkeä. Jotain kehitystä on reisissä tapahtunut, kun on tehty varmaan satoja kykkyhyppyjä, tasakyykyistä ja askelkyykkyasennosta. Jes!

Lauantaina jäikin sitten TapOutit tekemättä kun olin työporukan kanssa risteilemässä. Juu, siellä Amorellalla. Vähän venähti piknik-risteily pitkäksi. Me sentään päästiin Maarianhaminassa laivasta pois ja hypättiin Långnäsistä Galaxin kyytiin. Laivalla sain nukuttua suljetun tanssiravintolan penkillä 1,5 tuntia ja toiset samanlaiset tirsat sitten kotona aamupäivällä. Ei oikein ollut illalla vielä sellanen olo, että alkais treenaamaan.... Eikä kyllä taida olla vielä tänäänkään sellanen olo....

Jos vielä vähän lepäilisi ja nautiskelisi joulunodotustunnelmasta vaikka tähän tyyliin....

IMG_4256-normal.jpg