Nyt alkaa vihdoin olo tuntua lähes normaalilta. Ainakin kun nappaan nenäsumutteen pari kertaa päivässä. Nenä on siis edelleen ihan tukossa muuten. Aamuyöstä heräsin taas kesken unen etten pysty hengittämään, kun sumutteen vaikutus oli loppunut. Niistämällä ei tule juuri mitään ulos. Tuntuu, että on vaan nenän limakalvot ihan turvoksissa. Outoa. Ei mulla ennen tällästä ole flunssassa ollut.

Eilen tein koiran kanssa sellasen 40 min kävelylenkin ja se tuntui hyvältä. Tänään ajattelin uskaltautua thaikkutreeneihin. Hirmunen hinku on päästä treenaamaan. Ihan mitä vaan.

Tänään innostuin, kun bongasin facesta mainoksen thaiboxing leiripäivästä kesäkuussa. Sinne on PAKKO päästä! Lisäksi mua odottaa se yksi ilmainen yksityistunti. Millonkahan sinne pääsee? Ei malta oottaa...

Syömiset on menneet ihan jees. Ei kauheesti tee mieli mitään herkkuja. Saattaa johtua myös siitä, että iltasin olen niin väsynyt, että kaadun sänkyyn heti kun lapset on nukkumassa ja tärkeimmät kotihommat tehty. Olen ollut sängyssä joka ilta jo reilusti ennen kymmentä. Aamupala on vaihtunut taas leivästä tuorepuuroon. Kesäaika on siis alkanut. :) Kovasti houkuttelisi kokeilla villiyrttien käyttöä ruuanlaitossa, mutta toisaalta en tiedä jaksanko sitä purnausta lapsilta. Mieskin varmaan kohottelee kulmiaan jos kokeilee jotain nokkosta eksoottisempaa. Joskus ois kiva laittaa ruokaa ihan vaan itselleen.

Tästä saakin oivan aasinsillan....

Tänään on maailmalaajuinen Älä laihduta-päivä. Keskitytään siis syömään hyvää, ravitsevaa ja puhdasta ruokaa riittävästi. Jookos?

ala-laihduta-logo.jpg