Ei mennyt helmikuu niinkuin suunnittelin. Liikunnat jäi tosi vähiin ja syömisetkin meni vaan sinnepäin. Herkkuja kului aivan liikaa. Nyt on kauhee pöhötys päällä ja ällö olo. Mulla kyllä liikunta ja syöminen kulkevat vahvasti käsi kädessä. Kun liikun, syömiset pysyy helposti kasassa, mutta kun en liiku syön ihan mitä sattuu. 

Mikä sitten pilasi mun helmikuun? Flunssa ja remontin jälkeinen väsymys ehkä. Tai sitten joku muu. Huonot kelit? Työstressi? Kevätväsymys? En tiedä. Jotenkin en vaan ole saanut kiinni mistään. 

Eilen päästiin kuitenkin salille Iiriksen kanssa. Oli tosi hyvä treeni ja kivaa treenata yhdessä. Tehtiin sellanen kiertoharjoittelu jonka Iiriksen pt on hänelle laatinut. Ihan tosissaan tehtiin hommia kun kummallakaan ei ollut edes kännykkää salissa, joten todistusaineistoa ei tullut. Tänään on kuitenkin tuntunut lihaksissa, et jotain on tullut tehtyä. 

Eilen päivällä itkin Iirikselle, kun olin syönyt jo kolmannen siivun kakkua töissä, ja huokailin, että onneksi päästään sentään salille. Iiriksellä ei itelläkään ollut mennyt syömiset ihan putkeen, joten heitin haasteen, että maaliskuussa tsempataan yhdessä oikein kunnolla. Nyt pitää saada syömiset kuriin. Illalla olikin tosi hyvä fiilis, kun salin jälkeen söin kanasalaattia miehen mussuttaessa suklaata vieressä. Ei tehnyt yhtään mieli. Ihan oikeesti ei tehnyt.

IMG_1677%5B1%5D.jpg

Tänään on ollut aivan mahtavan hieno päivä. Aurinko on paistanut ja yöllä satanut uusi lumi vaan kimmelsi kun aloitin aamun kävelylenkillä koiran kanssa. Aamupalan jälkeen lähdettiin pikkuhiljaa anoppilaan, josta napattiin mummi ja pappa mukaan Kerttulaan ja me päästiin miehen kanssa hiihtämään. Mummi ja pappa taas hiihdättivät ipanoita, ja lapset pääsivät osallistumaan elämänsä ensimmäisiin hiihtokilpailuihin. Hauskaa tuntui olevan, vaikka ehkä ihan kärkisijoista ei taisteltukaan. Pääasia oli, että kaikki saivat palkinnoksi lämmintä mehua ja suffelin.

Mä nautin hiihdosta täysin rinnoin. Aurinko paistoi ja lämmittikin jo mukavasti. Välillä puista tipahteli vähän lunta. Latu on mahtavassa kunnossa, aamulla ajettu. Ei ois voinut enää hienompaa olla. Kerttulan pitkä lenkki on aika rankka, ja välillä mentiin sykkeet tapissa, mutta ai että mä nautin! 9 km tuli hiihdettyä, 50 minuuttia meni aikaa vapaalla tyylillä. Sen jälkeen kannustamaan lapsia kisoissa ja siitä anoppilaan syömään. Ihan mahtavaa!

Nyt on sellanen fiilis päällä, että maaliskuusta täytyy tulla mahtava. Maanantaina aloitan kiinteytysohjelman jonka tilasin pari viikkoa sitten. Ruokavaliota soveltaen, höttöhiilareita vältellen. Samoin koitan taas vieroittaa itseni rahkasta. Maha on taas ollut huonossa kunnossa, kun olen monta viikkoa syönyt aina välipalaksi rahkaa ja marjoja. Treenit koitan hoitaa niinkuin ne ohjelmassa on. Alussa muistaakseni kaksi aerobista ja kaksi lihaskuntotreeniä viikossa.

Vielä on onneksi aikaa bikinikeleihin....

IMG_1676%5B1%5D.jpg