Vielä viimeiset päivitykset ennen joulua. Sairastelun jälkeen treeni on taas maistunut. Tosin lähinnä juoksun muodossa. Lihaskuntotreenit ovat jääneet pääasiassa suunnittelun asteelle. Välillä olen töissä hiljaisena hetkenä sulkeutunut pukuhuoneeseen ja tehnyt siellä vähän kyykkyjä, punnerruksia, vatsoja, ja mitä nyt helposti pystyy tekemään. Löysin myös jostain blogista (en enää muista mistä) aika pätevän kehonpainolla tehtävän pepputreenin. Kuusi eri liikettä, 10-15 toistoa, 2-3 sarjaa. Sillä saa kyllä kunnon poltteen ahteriin. Ensi vuoden teemaksi olenkin suunnitellut bebanderin kohotusta. Jotenkin tuntuu, että viime aikoina kannikat on vähän valahtaneet. Juoksu ei varsinaisesti auta asiaa.

Thaikkuun menen taas ensi vuonna. Mulla loppui marraskuussa jäsenyys enkä viitsinyt ostaa uutta kun ei ollut enää liikuntaseteleitä käytössä. Nyt on uudet setelit tulleet, joten vuodenvaihteen jälkeen taidan ottaa sitten puolen vuoden kortin.

Mulla on paino vielä vähän tipahtanut alaspäin tässä joulukuun aikana. Tarkoitus ei ole ollut laihduttaa, mutta kaipa lenkkeily ja kiireiset illat on tehneet tehtävänsä. Tämä joulukuu on ollut varmaan ensimmäinen kun en ole mättänyt suklaata ja pipareita napaani muutamia kappaleita enempää. Nyt tuntuu siltä, että tänä jouluna voin hyvällä omalla tunnolla syödä nämä muutamat päivät, vaikka viikon, mitä huvittaa. Ei tämä yksi viikko mitään kaada, kun muuten on mennyt ihan hyvin.

Ensi vuoden haasteena sitten olisi lihasmassan lisääminen ilman salitreeniä. Salilla haluaisin käydä, mutta thaikkutreenien lisäksi ei vaan ole aikaa. Lihaskuntoon pitää siis keskittyä kotioloissa ja kehonpainoharjotteilla. Uskon, että sekin onnistuu. Ruokavalion kanssa vaan pitää olla tarkkana, että proteiinia tulee riittävästi. Mulla helposti keikahtaa ateriat hiilaripainotteisiksi, kun koitan syödä enemmän.

Ihanaa, kun kohta vaihtuu vuosi ja ollaan taas menossa kohti kevättä ja valoa. Sitä ennen haluan toivottaa kaikille rentouttavaa ja lämmintä joulunaikaa! Nauttikaa!

IMG_1500%5B1%5D.jpg