Pt:n kanssa. Oli kyllä innostava kaksituntinen.

Ensin tetailtiin kuntoa. Juoksumatolla alettiin lämmittelemään ja nostamaan sykkeitä. Todettiin, että mä olen juossut ihan liian kovilla sykkeillä ja mulla on tavallaan pieni ylikunto päällä. Tämä oli aika yllättävä tieto, koska mulle on sanottu, että leposyke on se joka kertoo kuntotasosta, maksimisyke on yksilöllinen. Tästä lähtien pitää ottaa lenkit rauhallisemmin, kävellä ne ylämäet ja spurttailla vain silloin kun on sen aika.

Lihaskuntotestit meni hyvin. Yllättävän hyvin. Monelta osa-alueelta sain tuloksen erinomainen. Laittelen niitä tuloksia tänne kun saan pt:ltä yhteenvedon.

Ruokapäiväkirjan läpikäyminen oli myös aika yllättävää - vaan toiseen suuntaan. Syön aivan liian vähän proteiinia (pitää tarkistaa ne päivät kiloklubista, mutta pt:n laskujen mukaan vaan noin 55 g /päivä, vajetta siis sellanen 50-60 g). Ja kasviksiakin menee liian vähän. Pitäisi enemmän käyttää kaaleja, juureksia, papuja. Kyllähän niitä toisinaan tulee enemmän. Nyt vaan sattu sellaset päivät jollon meni pelkkää salaattia ja porkkanaa. Annoskoot oli kuitenkin ihan ok ja ruokarytmi säännöllinen. Tosin välillä tulee iltaa kohden sellasta jatkuvaa syömistä - johtuen lähinnä siitä heikosta proteiininsaannista ja verensokerin pompsahteluista.

Uusi ruokavalio tuntuu aika tiukalta, mutta ihan perusjutuilla mennään. Ei mitään ihmeellisiä uusia ruoka-aineita tai jippoja. Kaupassakäydessä vaan pitää hamstrata kunnolla niitä kasviksia, että on mistä ottaa. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan...