Voi ärsytys! Vihdoin tuli raja munkin vastustuskyvylleni. Perjantaiaamulla oli keuhkot ihan tukossa limasta. Jännä, kun mitään muuta flunssaa ei ole. Pelkkää limasta yskää vaan, ja sekin helpottaa päivän mittaan. SIlti on sellanen olo, ettei uskalla urheilla, ettei nyt ainakaan pahemmaksi menisi. Tällä viikolla on töissä tiistai-torstai tärkeetä koulutusta ja ensi viikolla olla Englannissa kouluttautumassa maanantai-keskiviikko.

Tämä liikkumattomuus taas sitten kostautuu huonona syömisenä. Koko ajan tekee mieli jotain herkkua. Ei sitä treenin jälkeen tee mieli karkkipussilla käydä, vaan on pakko saada jotain terveellistä palauttavaa.

Esimerkiksi tällästä:

20140201_002-normal.jpg

Törsäsin itelleni viime viikolla kahdenkympin blenderin ja sillä sitten lauantaina surauttelin mango-banaanismoothiet välipalaksi porukalle.

Muikeena sitä sitten imuteltiin ;)

20140201_003-normal.jpg

Tälläsellä jostain vähän varioidulla reseptillä:

Mango-banaanismoothie

2 annosta

0,5 mango paloiteltuna

0,5 banaani

100 g pehmeää maitorahkaa

1 dl rasvatonta maitoa

1 tl steviaa

1 tl vaniljasokeria

Ja sitten hyrskyn myrskyn... ja nauttimaan.

Ensi kerralla laitan vähemmän banaania, enemmän maitoa ja enemmän vaniljaa. Hyvin kelpas näinkin, mutta turhan paksua oli pillillä juotavaksi.

Sunnuntaina oltiin tytön kanssa päivä kaksin, kun miesväki lähti Helsinkiin moottoripyörämessuile. Ulkoilut hoidettiin koiran lenkityksellä jäällä. Ei mennyt ihan niin leppoisasti kuin odotin. Jäällä oli lumisateen jälkeen liikaa lunta eikä kelkka oikein kulkea, ja oli vähän turhan painava koiralle vedettäväksi. Mä ite unohdin nastat kengistä, niin musta ei ollut paljon apua. Hiki tuli, mutta vauhdin hurmaa ei juuri koettu.

Ohjastajan näkökulmasta näytti tältä:

20140202_001-normal.jpg

Tämän rankan reissun päätteeksi nautiskeltiin lohisoppaa, minkä jälkeen käperryttiin kaikki kolme peiton alle päikkäreille. Ai, että teki hyvää. No, viime yö oli taas niin levoton, että siihen kului se hyöty lisälevosta...