Vuosi vaihtui. Uudenvuoden juoksu meni loistavasti. Alitin tavoiteaikani selvästi. 5,5 km:n lenkki meni aikaan 31 min 15 s. Mies ja lapset olivat mukana kannustamassa. Se tuntui tosi kivalta. Ehkä sen takia jaksoin tsempata ja loskaisessa kelissä kiristää vielä tahtia loppua kohti. Loppuilta ei mennyt ihan niinku strömsöössä, mutta pojat pääsivät paukuttelemaan ne muutamat paukut mitä mies oli ostanut ja lasten mentyä nukkumaan kymmenen maissa istuttiin miehen kanssa iltaa leffaa katsoen ja herkutellen. Ekan kerran moneen vuoteen jaksoin jopa valvoa muutaman minuutin yli puolen yön.

Tämä viikko on mennyt vielä aika lailla herkutellen. On vielä ollut liikaa jouluherkkuja kaapissa, että olisin saanut putken poikki. Vähäsokerinen tammikuu ei ole ollut vielä kovin vähäsokerinen ja lisäksi olen herkutellut juustoilla ja viinillä. Josko ensi viikko ois jo parempi. Ainakin ne sokeriherkut pitää saada kuriin. Vedenjuontia olen taas onnistunut lisäämään. Tavoitteena juoda 2 litraa vettä ruokajuomien lisäksi.

Viikonloppu on ollut rentouttava. Lapset olivat perjantain mun vanhemmilla hoidossa ja jäivätkin sitten yöksi. Lauantaina nukuttiin jopa yhdeksään ja heräiltiin siitä rauhassa. Tein koiran kanssa puolen tunnin kevyen juoksulenkin ja jumppasin vähän kotona. Aamupala syötiin vasta klo 11. Vähän aikaa rentoilua sohvan nurkassa ja sitten kohti mummolaa.

Tänään saatiin taas herätä lumiseen maisemaan ja päivän aikana on vaan pakastanut. Aamupäivällä oltiin koko porukka pulkkamäessä. Lounaan jälkeen nukutin tytön päikkäreille ja nukahdin itsekin toviksi. Sitten taas koiran kanssa lenkille ihanaan kirkkaaseen aurinkoon. Käytiin pitkästä aikaa koirapuistossa ja siellä sattuikin olemaan mukavia leikkikavereita.

IMG_0459.jpg

IMG_0458.jpg

Kotiinpäästyä pakattiin taas kassit ja pussit ja mentiin ensin uimaan ja sieltä (hesburgerin kautta [söin salaaatin]) miehen vanhemmille mihin ipanat jäivät taas yöksi. Taas on rauhallinen ilta kotona. Olin suunnitellut kahvakuulatreeniä, mutta se sai nyt jäädä kun ilta meni niin myöhäksi ja väsy iski, mutta telkkaria katsoaessa kuitenkin venyttelin ja rullailin melkein 45 min. Luulen, että se oli parempi vaihtoehto kropalle, vaikka takaraivossa kolkuttaakin, että ois vähän pitänyt polttaa kaloreita....

Tämä pyhä kolminaisuus on majoittunut meidän sohvapöydälle ja olkoon mun suunnannäyttäjäni tänä vuonna.

IMG_0454.jpg