Nyt olen vihdoin päässyt vähän liikkumaan. Viime lauantaina kävin koiran kanssa hölkkäämässä puolen tunnin aamulenkin. Tuntui kulkevan ihan mukavasti, mutta seuraavana päivänä oli kyllä jalat ihan jumissa. Kävelylenkillä kun piti pojan pyörää työntää ylämäessä, niin meinas happi loppua vallan. Piti oikein pysähtyä mäen päälle puuskuttamaan hetkeksi. Ajattelin jo, että oliko edellispäivän juoksulenkki vikatikki ja nyt tuli joku romahdus kunnossa, mutta kai se johtui vaan tukkoisista jaloista.

Keskiviikkona tein uuden juoksulenkin ja taas kulki ihan mukavasti. Nyt ei jalat enää menneet niin tukkoon. Torstaina sitten uskaltauduin kokeilemana taas Tapoutia. Aloitin 7 viikon alusta, ja siinähän olikin ekana mukavasti plyo. Että ei paljon armoa ja leppoisaa aloitusta annettu. Tein kyllä kuolemaa. Miten voi viiden viikon tauolla romahtaa kunto noin totaalisesti? Hyvä fiilis oli kuitenkin jäjlkeenpäin. Nyt en yritäkään tehdä Tapoutia 6 kertaa viikossa. 3 kertaa ois ihan hyvä. Tällä viikolla ei kyllä tullut kuin tuo yksi. Koitan taas panostaa tuohon juoksuunkin. Se tuntuu taas mukavalta kevättä kohti. Siihen saakka kunnes tulee liian kuuma...

Perjantaina oli taas persus ja jalat ihan jumissa. Eilen lähdin taas koiran kanssa juoksemaan ja tehtiinkin jopa 8 km lenkki. Tuntui kevyeltä ja mukavalta. Koirakin veti enimmäkseen juuri sopivasti. Kotona intouduin tekemään vielä Tapoutin vatsatreenin ja 50 punnerrusta! Ja taas ollaan ihan jumissa.

Tänään on ollut hyötyliikuntapäivä. Aamupäivällä halonhakkuuta puolitoista tuntia, tunnin kävelylenkki koiran kanssa ja iltapäivällä 2,5 tuntia ulkoilua lasten kanssa. Nyt olen aivan poikki. Ihan kypsä nukkumaan.

Tossa sairastelun aikana ei kauheesti ruoka maistunut. Ei edes herkut tai viini. Mitenkään en syömisiäni miettinyt, mutta paino tipahti ennätysalas. Kävi jonain aamuna 52,8 kg:ssa. En tiedä millon oisin painanut näin vähän. En ainakaan viimiseen seitsemään vuoteen.

Nyt kun ollaan taas tervehdytty (suunnilleen, poika tosin nappasi itselleen vesirokon) ja liikunta on lisääntynyt, niin ruokahalukin kasvaa. Nyt on vaan taas tullut syötyä aika hiilaripainotteisesti. Varsinkin iltasin tulee sellasta ihan turhaa pupellusta. Paahtoleipää ja muuta tyhmää. Huomisesta alkaen taas on pakko ryhdistäytyä.

Mä niin haluaisin jonkun valmiin ruokavalion jota noudattaa. Ja jonkun treeniohjelman. Sellasen mihin vois liittää juoksun ja kotijumpan. Salille tekis kauheesti mieli, mutta ei mulla nyt oikein ole mahdollisuuksia. Tai jotenkin tuntuu, että siitä lähtemisestä tulis kuitenkin enemmän stressiä.

Kunhan nyt sais nämä hommat jotenkin kulkemana tässä kotioloissakin. Kaipaisin vaan jotain parempaa imformaatiota ja statistiikkaa omasta kehityksestä. Siis kun salilla sen aika helposti näkee miten kehittyy, kun rautaa vaan nousee enemmän kuin ennen. Vaakakaan ei kotona kerro kauheesti, kun varsinaista laihtumisen tarvetta ei ole. Jos paino putoaa, niin johtuuko se siitä, että läskiä häviää, vai että lihasta häviää? Edes mittanauha ei kerro totuutta, kun musta tuntuu, että saan jatkuvasti eri tuloksia, En siis osaa mitata joka kerta samasta paikasta tai samalla tavalla.

No niin Nyt vois vaikka lopettaa löpinät ja mennä pehkuihin. Vielä joku kiva kuva. ;)

20140309_001%5B1%5D-normal.jpg

Jäät lähtevät varmaan parin päivän sisällä. Sit on kevät. :)